Administrație prietenoasă
Planeta Bucuresti
Economisești o zi pe an dacă reduci cu 10 minute timpul zilnic petrecut în trafic
O mobilitate urbană bună poate îmbunătăți calitatea vieții pentru sute de mii de bucureșteni. Mai mult decât atât, reducerea timpului petrecut în trafic, coroborat cu un acces mai facil către servicii și facilități esențiale (cum ar fi spitale, școli, parcuri etc.) contribuie substanțial la bunăstarea tuturor.
Transportul urban are un impact semnificativ și asupra mediului. De aceea, promovarea unor opțiuni de transport mai durabile, cum ar fi transportul în comun sau infrastructura pentru biciclete, poate reduce poluarea și emisiile de carbon.
Sunt Iulian, am 51 de ani și sunt director la o companie privată. Îmi doresc să ne folosim timpul eficient în București.
O parte importantă din viața noastră activă de zi cu zi o petrecem în trafic. O persoană care face drumul spre muncă în 45 de minute petrece într-un an 13 zile în trafic. Dacă am reuși să reducem cu zece minute măcar timpul pe care îl petrecem zilnic în trafic, fiecare am câștiga cel puțin o zi în plus în fiecare an.
Traficul ne afectează semnificativ pe toți, fără excepție
Poți să ai cea mai de fiță mașină și cel mai bine plătit loc de muncă. La finalul zilei, tot în traficul din București vei naviga zi de zi.
Traficul este un element important din mecanica orașului. După ce evaluăm mai bine ce înseamnă traficul, corelând timpul, costul și confortul unei călătorii, ne va fi mai ușor să alegem, împreună, cele mai bune soluții.
Obiectivul meu pentru București este să mă asigur că fiecare om, indiferent dacă folosește sau nu mașina personală, ajunge rapid și sigur acolo unde își dorește sau unde are nevoie, fără stres și risc de accidente.
Sunt Adrian, am 45 de ani, sunt arhitect şi lector universitar.
Profesia de arhitect mă aduce zilnic în fața reprezentaților administrațiilor locale pentru obținerea avizelor şi autorizațiilor aferente proiectelor de arhitectură.
Mă lovesc deseori de informații lipsă, dezorganizare, necesitatea de a depune unele acte de zeci de ori, deși acestea există deja în sistem.
Planeta Bucuresti
Digitalizare
Digitalizarea, realizată profesional, ar crește substanțial calitatea acestor servicii!
Iată 3 soluții simple:
1. Platformă online, unică pe fiecare sector și interoperabilitatea bazelor de date;
2. Simplificarea proceselor de obținere a avizelor şi autorizațiilor;
3. Aplicație de mobil şi platformă online cu rol de informare şi de implicarea cetățenilor în deciziile administrative.
PROGRAMUL MEU PENTRU BUCUREȘTI
Complexitatea vieții urbane bucureștene este imposibil de abordat fără ajutorul digitalizării.
Realizarea unui dosar electronic al beneficiarului, doar cu actele cu caracter public, accesibil în aceeași măsură de către toate serviciile publice ale administrațiilor locale ar înlesni enorm procesele de depunere şi ridicare a actelor, verificarea acestora, cererile de completare a dosarelor etc.
Oportunități de viață pentru toți
Sunt Andrei, am 35 de ani și lucrez în corporate. Vreau o viață bună pentru seniori.
Ca majoritatea românilor de vârsta mea, am fost crescut de bunici. Mama, văduvă, cu doi băieți, lucra trei joburi ca să ne poată întreține și să ne ofere o viața decentă, nu la limita subzistenței.
Acum sunt părinte la rândul meu, tatăl a doi copii, și ajung mai rar pe la bunici. Dar, de fiecare dată când îi vizitez, realizez că au trecut anii, iar peste ei au trecut cu singurătate si neajutorare. Greu sau deloc se deplasează singuri sau se descurcă cu tehnologia sau relaționează cu serviciile sociale.
Planeta Bucuresti
E rândul nostru să avem grijă de voi
Cred că suntem datori să întoarcem părinților și bunicilor noștri dragostea cu care ne-au crescut. E rândul nostru să avem grijă de ei. Ce soluții propun eu:
- Înființarea unor „comitete de solidaritate” în asociațiile de proprietari, cu rolul de a ține
evidența seniorilor din fiecare bloc și de a-i ajuta. - Auditarea cetățenească a azilelor de bătrâni.
- Transformarea terenurilor din jurul blocurilor în grădini urbane, ca seniorii să se implice în activități productive și să aibă un stil de viață sănătos.
Comunitatea și solidaritatea trebuie recreate
Părinții și bunicii noștri, când ajung la vârste înaintate, ajung să fie excluși din viața socială. Oamenii care ne-au iubit și ne-au crescut de cele mai multe ori trăiesc singuri și izolați.
Mă cutremură acest gând și vreau cu toată tăria să fac ceva. Vârstnicii au nevoie de activități sociale și de a se simți conectați la comunitate.
Chiar dacă viața ne duce departe de ei, orașul trebuie să le ofere o bătrânețe activă, fericită, și sentimentul că fac parte dintr-o comunitate.
Singurătatea este grea la orice vârstă, dar la bătrânețe e de-a dreptul dureroasă.
Planeta Bucuresti
Flori, fete și IT
Soluțiile pe care le propun pentru București ca fetele și femeile să aibă mai multe opțiuni de carieră:
- Cursuri gratuite de IT pentru fete (5-18 ani), în programul școală-după-școală, cel remedial sau extracuricular.
- Actualizarea competențelor, prin cursuri gratuite pentru fete și femei de programare, editare foto-video, excel etc.
- Cursuri gratuite pentru mame, pentru dobândirea de abilități care să le permită accesarea unor joburi la distanță.
Sunt Andreea, am 33 de ani și lucrez politici publice. Îmi doresc mai multe femei care să profeseze în domenii bine plătite, de viitor. Am fost mereu un copil foarte silitor și competitiv. Țin minte că nu plecam acasă de la școală până ce învățătoarea nu-mi punea zece.
Iar joaca mea preferată era să construiesc case. Luam pietre de pe râu și construiam căsuțe cu 2-3-4 camere, ba chiar și cu etaj. Îmi ieșea totul bine, mai puțin acoperișul.
Și, deși eram foarte curioasă și dornică să învăț și să înțeleg cum funcționează lucrurile, nimeni n-a venit vreodată la mine să-mi explice cum aș putea să fac acoperișul.
Adevărul este că, atunci când pui în mâna unei fete doar păpuși, farduri sau rochițe, iar în mâna unui băiat jocuri de construcții, roboți de jucărie sau calculatoare, tocmai i-ai limitat fetei opțiunile în viitor, ca persoană adultă pe piața muncii.
E timpul ca fetele să-șI revendice locul în profesiile „tehnice”
Industria de IT&C are cea mai mare inegalitate de ocupare între femei și bărbați: doar 26% dintre specialiștii IT sunt femei.
Absența femeilor din profesiile așa zis „tehnice” este, în opinia mea (și nu numai), unul dintre motivele pentru care femeile au,
în genere, mai puțini bani.
Fetele și băieții se nasc cu aceeași capacitate de a face task-uri tehnice, dar societatea îi crește și îi educă diferit. De aceea sunt necesare măsuri proactive pentru a deschide fetelor și femeilor calea către aceste opțiuni neexplorate.
Sunt Victor, am 34 de ani si sunt manager de proiect IT. Cred in sanse egale pentru un trai decent.
Am vrut să plec din țară pentru că mă nemulțumeau mai multe aspecte ale vieții din România. M-am răzgândit însă, pentru că mi-am dat seama că putem avea și aici ceea ce căutăm în țările mai civilizate din vest, dacă ne implicăm împreună în a obține schimbările pe care le
dorim.
București poate fi un oraș prosper doar dacă este locuit de oameni fericiți, care se pot dezvolta profesional și au un nivel de trai ridicat.
Planeta Bucuresti
Oraș prosper pentru toți
Eu cred că această schimbare poate fi făcută de către un mediu de afaceri performant, divers și în creștere. Drept urmare, propun următoarele soluții:
- Ușurarea și încurajarea antreprenorilor în a deschide afaceri – de către autoritățile publice;
- Universitățile, liceele și școlile profesionale să aibă o relație mai bună cu mediul de afaceri și să-și adapteze cursurile și calificările la nevoile reale de pe piața muncii din prezent si viitor;
- Programe de reconversie profesională create de statul român împreună cu mediul de afaceri.
Adaptarea sistemului de educație la nevoile mediului de afaceri
Bucureștenii pot avea un nivel de trai ridicat dacă au locuri de muncă bine plătite. Mediul de afaceri poate crește salariile și deschide locuri noi de muncă, dacă angajații produc mai multă valoare pe piața globală.
Nevoile economice internaționale se schimbă rapid, iar companiile ar trebui să fie ajutate de stat să poată fi înființate și dezvoltate ușor.
Scopul educației este atins atunci când elevii și studenții se pot angaja imediat ce termină studiile și se pot întreține singuri. Dacă ei au învățat timp de 12 ani sau mai mult informații și abilități de care piața muncii nu are nevoie astăzi, atunci e greu să își găsească un loc de muncă bine plătit sau să lucreze în domeniul în care s-au specializat.
Mai mult, educația este important să fie permanentă și să fie sprijinită continuu de către mediile de învățământ și de afaceri, pentru a facilita tranzitia oricui își dorește o schimbare de carieră.
Solutii mobilitate
Planeta Bucuresti
Economisești o zi pe an dacă reduci cu 10 minute timpul zilnic petrecut în trafic
Cred că suntem datori să întoarcem părinților și bunicilor
noștri dragostea cu care ne-au crescut. E rândul nostru să avem grijă de ei. Ce soluții propun eu:
- Înființarea unor „comitete de solidaritate” în asociațiile de proprietari, cu rolul de a ține
evidența seniorilor din fiecare bloc și de a-i ajuta. - Auditarea cetățenească a azilelor de bătrâni.
- Transformarea terenurilor din jurul blocurilor în grădini urbane, ca seniorii să se implice în activități productive și să aibă un stil de viață sănătos.
Sunt Iulian, am 51 de ani și sunt director la o companie privată. Îmi doresc să ne folosim timpul eficient în București.
O parte importantă din viața noastră activă de zi cu zi o petrecem în trafic. O persoană care face drumul spre muncă în 45 de minute petrece într-un an 13 zile în trafic. Dacă am reuși să reducem cu zece minute măcar timpul pe care îl petrecem zilnic în trafic, fiecare am câștiga cel puțin o zi în plus în fiecare an.
O mobilitate urbană bună poate îmbunătăți calitatea vieții pentru sute de mii de bucureșteni. Mai mult decât atât, reducerea timpului petrecut în trafic, coroborat cu un acces mai facil către servicii și facilități esențiale (cum ar fi spitale, școli, parcuri etc.) contribuie substanțial la bunăstarea tuturor.
Transportul urban are un impact semnificativ și asupra mediului. De aceea, promovarea unor opțiuni de transport mai durabile, cum ar fi transportul în comun sau infrastructura pentru biciclete, poate reduce poluarea și emisiile de carbon.
Traficul ne afectează semnificativ pe toți, fără excepție
Poți să ai cea mai de fiță mașină și cel mai bine plătit loc de muncă. La finalul zilei, tot în traficul din București vei naviga zi de zi.
Traficul este un element important din mecanica orașului. După ce evaluăm mai bine ce înseamnă traficul, corelând timpul, costul și confortul unei călătorii, ne va fi mai ușor să alegem, împreună, cele mai bune soluții.
Obiectivul meu pentru București este să mă asigur că fiecare om, indiferent dacă folosește sau nu mașina personală, ajunge rapid și sigur acolo unde își dorește sau unde are nevoie, fără stres și risc de accidente.
Masă caldă și nutritivă la școală
O alimentație echilibrată este vitală pentru sănătatea copiilor.
Spații pentru dezvoltare personală
Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
Controale medicale
Set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
Sport și mișcare
Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
Sănătate mintală
Dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Feature six
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Solutii pentru seniori
Sunt Andrei, am 35 de ani și lucrez în corporate. Vreau o viață bună pentru seniori.
Ca majoritatea românilor de vârsta mea, am fost crescut de bunici. Mama, văduvă, cu doi băieți, lucra trei joburi ca să ne poată întreține și să ne ofere o viața decentă, nu la limita subzistenței.
Acum sunt părinte la rândul meu, tatăl a doi copii, și ajung mai rar pe la bunici. Dar, de fiecare dată când îi vizitez, realizez că au trecut anii, iar peste ei au trecut cu singurătate si neajutorare. Greu sau deloc se deplasează singuri sau se descurcă cu tehnologia sau relaționează cu serviciile sociale.
Planeta Bucuresti
E rândul nostru să avem grijă de voi
Cred că suntem datori să întoarcem părinților și bunicilor
noștri dragostea cu care ne-au crescut. E rândul nostru să avem grijă de ei. Ce soluții propun eu:
- Înființarea unor „comitete de solidaritate” în asociațiile de proprietari, cu rolul de a ține
evidența seniorilor din fiecare bloc și de a-i ajuta. - Auditarea cetățenească a azilelor de bătrâni.
- Transformarea terenurilor din jurul blocurilor în grădini urbane, ca seniorii să se implice în activități productive și să aibă un stil de viață sănătos.
Comunitatea și solidaritatea trebuie recreate
Părinții și bunicii noștri, când ajung la vârste înaintate, ajung să fie excluși din viața socială. Oamenii care ne-au iubit și ne-au crescut de cele mai multe ori trăiesc singuri și izolați.
Mă cutremură acest gând și vreau cu toată tăria să fac ceva. Vârstnicii au nevoie de activități sociale și de a se simți conectați la comunitate.
Chiar dacă viața ne duce departe de ei, orașul trebuie să le ofere o bătrânețe activă, fericită, și sentimentul că fac parte dintr-o comunitate.
Singurătatea este grea la orice vârstă, dar la bătrânețe e de-a dreptul dureroasă.
Masă caldă și nutritivă la școală
O alimentație echilibrată este vitală pentru sănătatea copiilor.
Spații pentru dezvoltare personală
Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
Controale medicale
Set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
Sport și mișcare
Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
Sănătate mintală
Dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Feature six
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Flori, fete și IT
Sunt Andreea, am 33 de ani și lucrez politici publice. Îmi doresc mai multe femei care să profeseze în domenii bine plătite, de viitor. Am fost mereu un copil foarte silitor și competitiv. Țin minte că nu plecam acasă de la școală până ce învățătoarea nu-mi punea zece.
Iar joaca mea preferată era să construiesc case. Luam pietre de pe râu și construiam căsuțe cu 2-3-4 camere, ba chiar și cu etaj. Îmi ieșea totul bine, mai puțin acoperișul.
Și, deși eram foarte curioasă și dornică să învăț și să înțeleg cum funcționează lucrurile, nimeni n-a venit vreodată la mine să-mi explice cum aș putea să fac acoperișul.
Adevărul este că, atunci când pui în mâna unei fete doar păpuși, farduri sau rochițe, iar în mâna unui băiat jocuri de construcții, roboți de jucărie sau calculatoare, tocmai i-ai limitat fetei opțiunile în viitor, ca persoană adultă pe piața muncii.
Planeta Bucuresti
Flori, fete și IT
Soluțiile pe care le propun pentru București ca fetele și femeile să aibă mai multe opțiuni de carieră:
- Cursuri gratuite de IT pentru fete (5-18 ani), în programul școală-după-școală, cel remedial sau extracuricular.
- Actualizarea competențelor, prin cursuri gratuite pentru fete și femei de programare, editare foto-video, excel etc.
- Cursuri gratuite pentru mame, pentru dobândirea de abilități care să le permită accesarea unor joburi la distanță.
E timpul ca fetele să-șI revendice locul în profesiile „tehnice”
Industria de IT&C are cea mai mare inegalitate de ocupare între femei și bărbați: doar 26% dintre specialiștii IT sunt femei.
Absența femeilor din profesiile așa zis „tehnice” este, în opinia mea (și nu numai), unul dintre motivele pentru care femeile au,
în genere, mai puțini bani.
Fetele și băieții se nasc cu aceeași capacitate de a face task-uri tehnice, dar societatea îi crește și îi educă diferit. De aceea sunt necesare măsuri proactive pentru a deschide fetelor și femeilor calea către aceste opțiuni neexplorate.
Masă caldă și nutritivă la școală
O alimentație echilibrată este vitală pentru sănătatea copiilor.
Spații pentru dezvoltare personală
Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
Controale medicale
Set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
Sport și mișcare
Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
Sănătate mintală
Dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Feature six
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Verde
Planeta Bucuresti
Dâmbovița - un parc liniar
Ce aș vrea să fac eu:
Râul Dâmbovița a fost cândva un centru al vieții sociale și comerciale din București. În anii ’80, funcția sa s-a limitat la gestionarea apelor reziduale, iar betonarea și modificarea cursului au afectat orașul.
Astfel, Dâmbovița a devenit unul dintre cele mai mari spații nefolosite de către bucureșteni, funcționând doar ca suport pentru o arteră rapidă de circulație și o barieră între comunități.
Alături de colegii mei din echipa ORAȘ VERDE, propun transformarea Dâmboviței într-un parc liniar, un coridor verde-albastru ce adună agore de întâlnire și socializare.
Acest mediu viu ar oferi locuitorilor acces la apă, la un microclimat plăcut și conexiunea cu comunitatea din jur.
Sunt Beni, am 31 de ani și sunt programator. Sunt unul dintre oamenii care iubesc Bucureștiul.
Atât de mult încât am decis să mă implic politic. Declicul s-a produs atunci când am realizat că dacă „oamenii de bine” n-o vor face, atunci absolvenții de „școala vieții” vor ajunge inevitabil să ne conducă pentru simplul motiv că au tupeu și n-au rușine.
Iar sub conducerea lor aerul va deveni tot mai irespirabil, pentru că orice bucată de spațiu verde este pentru ei doar un bloc neconstruit încă.
Planeta Bucuresti
Verde: o necesitate, nu un moft
Ce aș vrea să fac eu:
- Conservarea și transformarea zonei retrocedate a parcului Alexandru Ioan Cuza (IOR) în parc de uz public;
- Transformarea serelor Militari în parc de uz public;
- Identificarea terenurilor din oraș ce aparțin instituțiilor statului și elaborarea de planuri pentru transformarea lor în parcuri dendrologice.
Transformarea zonei retrocedate IOR în parc
In 1965, liderii vremii au decis amenajarea
parcului IOR, care a fost dat în folosință publică în 1970.
Mulți ani mai târziu, o instanță de judecată, parcă oarbă, a stabilit că o parte din parc nu a fost de utilitate publică (deși are și astăzi aleile betonate și stâlpii de iluminat public) și l-a retrocedat. Singura șansă de a repara această mișelie este să luptăm. Nu doar ca să putem respira un aer curat, ci și ca să lăsăm ceva în urmă.
Eu mă gândesc așa: cum le-aș putea explica copiilor sau nepoților mei că acolo a fost un parc, dar că generația mea a fost așa de delăsătoare încât l-a lăsat să fie transformat în betoane?
Oraș prosper pentru toți
Sunt Victor, am 34 de ani si sunt manager de proiect IT. Cred in sanse egale pentru un trai decent.
Am vrut să plec din țară pentru că mă nemulțumeau mai multe aspecte ale vieții din România. M-am răzgândit însă, pentru că mi-am dat seama că putem avea și aici ceea ce căutăm în țările mai civilizate din vest, dacă ne implicăm împreună în a obține schimbările pe care le
dorim.
București poate fi un oraș prosper doar dacă este locuit de oameni fericiți, care se pot dezvolta profesional și au un nivel de trai ridicat.
Planeta Bucuresti
Oraș prosper pentru toți
Eu cred că această schimbare poate fi făcută de către un mediu de afaceri performant, divers și în creștere. Drept urmare, propun următoarele soluții:
- Ușurarea și încurajarea antreprenorilor în a deschide afaceri – de către autoritățile publice;
- Universitățile, liceele și școlile profesionale să aibă o relație mai bună cu mediul de afaceri și să-și adapteze cursurile și calificările la nevoile reale de pe piața muncii din prezent si viitor;
- Programe de reconversie profesională create de statul român împreună cu mediul de afaceri.
Masă caldă și nutritivă la școală
O alimentație echilibrată este vitală pentru sănătatea copiilor.
Spații pentru dezvoltare personală
Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
Controale medicale
Set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
Sport și mișcare
Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
Sănătate mintală
Dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Feature six
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Adaptarea sistemului de educație la nevoile mediului de afaceri
Bucureștenii pot avea un nivel de trai ridicat dacă au locuri de muncă bine plătite. Mediul de afaceri poate crește salariile și deschide locuri noi de muncă, dacă angajații produc mai multă valoare pe piața globală.
Nevoile economice internaționale se schimbă rapid, iar companiile ar trebui să fie ajutate de stat să poată fi înființate și dezvoltate ușor.
Scopul educației este atins atunci când elevii și studenții se pot angaja imediat ce termină studiile și se pot întreține singuri. Dacă ei au învățat timp de 12 ani sau mai mult informații și abilități de care piața muncii nu are nevoie astăzi, atunci e greu să își găsească un loc de muncă bine plătit sau să lucreze în domeniul în care s-au specializat.
Mai mult, educația este important să fie permanentă și să fie sprijinită continuu de către mediile de învățământ și de afaceri, pentru a facilita tranzitia oricui își dorește o schimbare de carieră.
Bucureștiul copiilor
Sunt Cristina, am 54 de ani și sunt medic stomatolog. Vreau din suflet să fac bine copiilor.
Copilăria este cea mai importantă perioadă din viața unui om, iar experiențele timpurii au un impact major asupra dezvoltării ulterioare.
De aceea, este esențial ca toți copiii să beneficieze de condiții optime pentru a-și atinge întregul potențial.
Planeta Bucuresti
Bucureștiul copiilor
Noi, Partidul REPER București, prin proiectul de guvernanță locală “Bucureștiul Copiilor – 5 Promisiuni Pentru Copii” ne angajăm să le oferim tuturor copiilor din București acces egal la 5 servicii esențiale:
- Masă caldă și nutritivă la școală – O alimentație
echilibrată este vitală pentru sănătatea copiilor. - Spații pentru dezvoltare personală – Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
- Controale medicale – set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
- Sport și mișcare – Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
- Sănătate mintală – dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Planeta Bucuresti
Sănătate pentru fiecare copil prin prevenție
România este acum pe primul loc în Europa în ceea ce privește incidența cancerului de col. Putem scădea îmbolnăvirile prin: imunizarea anti-HPV, conștientizarea riscului infectării promovarea vaccinării în școli și licee.
Știați că este singurul tip de cancer care poate fi prevenit?
Programul meu pentru București:
- Promovarea vaccinării anti-HPV în școli și licee.
- Angajare psihologi, profesori de sprijin și medici, în fiecare școală, pentru copiii cu probleme de adaptare, tulburări din spectrul autism.
- Înființarea mai multor cabinete de pediatrie, implementarea de platforme de programare on-line în cabinetele și spitalele de pediatrie, servicii de telemedicină în pediatrie.
Sunt Laura, am 52 de ani, sunt medic primar obstetrică-ginecologie și iubesc copii.
Am intrat de curând în politică pentru că vreau să contribui la o schimbare de substanță în România.
Sunt multe lucruri de rezolvat în sistemul nostru sanitar în ceea ce privește sănătatea copiilor, printre care și extinderea programelor de vaccinare anti-HPV.
Masă caldă și nutritivă la școală
O alimentație echilibrată este vitală pentru sănătatea copiilor.
Spații pentru dezvoltare personală
Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
Controale medicale
Set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
Sport și mișcare
Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
Sănătate mintală
Dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Deschidere
Acces la servicii publice pentru toți
Masă caldă și nutritivă la școală
O alimentație echilibrată este vitală pentru
sănătatea copiilor.
Spații pentru dezvoltare personală
Facilități (săli de sport, biblioteci, terenuri de joacă etc).
Controale medicale
Set complet de analize gratuite, servicii stomatologice, psihologice și oftalmologice.
Sport și mișcare
Accesul tuturor copiilor la practicarea regulată a unui sport
Sănătate mintală
Dezvoltăm reziliența copiilor și îi învățăm să gestioneze stresul și provocările.
Test pagina echipa
PLANETA BUCURESTI
Orașul verde și bine organizat
Mediu curat înseamnă un aer mai sănătos, reducând riscurile pentru sănătate și îmbunătățind calitatea vieții.
Orașul cu mediu sănătos oferă parcuri și spații verzi pentru relaxare și recreere, stimulând bunăstarea psihică.
Un mediu curat scade poluarea și bolile asociate, reducând cheltuielile cu sănătatea și îmbunătățind productivitatea.
Planeta Bucuresti
Orașul verde și bine organizat
Echipa de tineri din București este o forță proactivă ce se dedică soluționării problemelor de mediu la nivel local:
- Acești tineri pasionați și angajați își unesc eforturile pentru a aborda provocările ecologice din oraș.
- Ei organizează campanii de conștientizare privind reciclarea și protejarea zonelor verzi, colaborând cu comunitățile locale și autoritățile pentru a crea spații mai curate și sănătoase.
Echipa de tineri din București este o forță proactivă ce se dedică soluționării problemelor de mediu la nivel local. Acești tineri pasionați și angajați își unesc eforturile pentru a aborda provocările ecologice din oraș. Ei organizează campanii de conștientizare privind reciclarea și protejarea zonelor verzi, colaborând cu comunitățile locale și autoritățile pentru a crea spații mai curate și sănătoase.
Soluții pentru colectare și
reciclare selectivă
Feature one
Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.
Feature one
Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.
Feature one
Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.
Feature one
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Feature two
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Feature three
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Feature four
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Feature five
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.
Feature six
Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.